Radiografia lui Stanescu

INTENTIE

In aceasta pagina a blogului voi incerca sa decriptez fenomene si intamplari din sfera de business (macro si micro-economie), din administratia centrala de stat, din spatiul social si politic local si international. Instrumentele pe care le voi folosi in articole sunt cu precadere cele de coaching, fara sa omit ceea ce limba engleza desemneaza prin „common sense„.

Motivul crearii acestei sectiuni este simplu: imi doresc ca tu, cel/cea care citeste acest blog, sa vezi cat de departe si de profund poate ajunge modul de gandire specific coaching-ului. Mai mult decat atat, familiarizarea cu aceasta nou set de paradigme va aduce – mai devreme sau mai tarziu – o schimbare fundamentala in modul in care oamenii relationeaza unii cu altii. Pana atunci, putem face impreuna cativa pasi in aceasta directie!

Multumesc,

Mihai Stanescu

Atunci când am început să practic coaching cea mai mare dorință a mea a fost de a ajuta oamenii de afaceri să atingă cel mai înalt nivel profesional. Și da, am reușit.

După 18 ani în acest domeniu pot spune că dorința mea s-a îndeplinit.

Dacă și tu dorești să atingi următorul nivel profesional și să fii un om de afaceri puternic nu ezita să contactezi echipa RoCoach.

Beneficiază de cel mai bun serviciu de coaching din România.

Află mai multe!

4 thoughts to “Radiografia lui Stanescu”

Lasă un răspuns