Anul luminat

Draga cititorule,

Nu am deloc intentia de a scrie un post recapitulativ pentru 2012. Mai degraba, privesc inainte, catre ceea ce va veni. Si facand asta, vreau sa iti impartasesc cateva randuri care, de-a lungul anilor, mi-au servit drept crez personal in tot ceea ce am facut si voi face. Iata-le:

***

Observă.

Printr-o crăpătura din trotuar crește un fir de iarbă, fir care și-a găsit calea prin bariera impenetrabilă, către căldura Soarelui. Viața înaintează întotdeauna, evoluând catre lumină, căutând mereu iluminarea.

Aceasta este – pur și simplu – natura expansiunii conștiinței a Tot Ceea Ce Este. Chiar și cei care preferă să șovaiască în umbre întunecate vor trece dincolo de acestea, pentru că inerența sensului a Tot Ceea Ce Exista e lăsarea în urma a ezitărilor și reîntoarcerea fiecărei ființe conștiente la lumina absolută.

***

Iti doresc un An Luminat!

Atunci când am început să practic coaching cea mai mare dorință a mea a fost de a ajuta oamenii de afaceri să atingă cel mai înalt nivel profesional. Și da, am reușit.

După 18 ani în acest domeniu pot spune că dorința mea s-a îndeplinit.

Dacă și tu dorești să atingi următorul nivel profesional și să fii un om de afaceri puternic nu ezita să contactezi echipa RoCoach.

Beneficiază de cel mai bun serviciu de coaching din România.

Află mai multe!

One thought to “Anul luminat”

Lasă un răspuns