Anunt: o noua scoala de coaching

Ieri am discutat cu colegul si prietenul meu Serban Chinole, care lanseaza un proiect de educatie in profesia de coach: International Coach Academy Balkans (ICA Balkans), un program acreditat ACTP de catre Federatia Internationala de Coaching (ICF).

Mai jos aveti cateva informatii despre acest program, pe care chiar el mi le-a transmis.

***

„ICA este o scoala globala de coaching, cu o vechime de peste 10 ani, avand 4000 de absolventi din peste 90 de tari. ICA Balkans este un program combinat de pregatire avand in total un numar de 126 de ore dintre care 60 se desfasoara in module fata in fata la Bucuresti, iar restul la telefon in comunitatea globala.

Care sunt beneficiile unui astfel de program?

  • Studentii ICA au acces la o comunitate globala de studenti si traineri, acces la forum de discutii si grupuri de lucru pe nise de coaching.
  • Studentii ICA dobandesc abilitati si instrumente pentru atat pentru a practica meseria de coach cat si elementele de baza pentru a deschide un cabinet de coaching.
  • Absolventii ICA sunt coach-I calificati – Certified Profesional Coach
  • Programul contine toate elementele necesare de pregatire la un loc si intr-un singur pret, fara alte costuri ascunse: ore de pregatire, supervizare, mentoring, practica, peer coaching si ore de coaching.
  • Posibilitatea de a aplica pentru una din certificarile ICF – ACC sau PCC – doar pe baza numarului orelor de coaching, fara examinare din partea ICF

ICA Balkans ofera doua optiuni de pregatire:

1. Essential Coach Training Program furnizeaza elementele de baza in coaching  si intelegerea principiilor fundamentale de coaching. Programul Essential Coach se concentraza pe dezvoltarea unei fundatii solide in competentele de coaching ca Ascultare activa, prezenta in coaching, Intrebari puternice si Actiune

2. Certified Coaching Program prin care obtineti o acreditare recunoscuta la nivel international – Certified Professional Coach si va aprofundati & dezvoltati competentele de coaching (abilitati, cunostinte, comportamente)”

 ***

Mie mi se pare un proiect numai bun pentru cresterea profesiei de coaching in Romania si de aceea iti recomand sa il contactezi pe Serban, la adresa schinole(@)gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *