Bucuresti Business Days 2013

Dupa cum cred ca stiti deja, in zilele de 10 – 11 decembrie a avut loc a noua editie a Business Days la BucurestiSi am marcat un nou record: peste 1250 de participanti! De ce?

Pentru ca cea de-a 13-a editie a fost una extraordinara: peste 140 de speakeri de top (antreprenori, manageri ai companiilor de renume, investitori, specialisti), 32 de manifestari (conferinte, workshopuri, mese rotunde, sesiuni key-note) si 5 modalitati diferite de a experimenta generarea de oportunitati (sesiuni de business networking de tipul microintalniri, sesiuni de business networking de tipul open, sesiuni informale de socializare, vip networking in zona speciala dedicata invitatilor speciali: vip lounge sau la cina speciala de vip networking).

Sunt onorat si ma bucur sa fiu alaturi, inca de la inceput, in calitate de Coach, Advisor si Speaker  al evenimentului, care, in cei 3 ani si jumatate si prin cele 12 editii derulate pana acum, a reusit sa se impuna pe piata de evenimente de business din Romania ca fiind cel mai mare, cel mai de impact si cel mai relevant eveniment pentru oamenii de afaceri din tara noastra.

In cele doua zile de conferinte si workshopuri, mi-am propus sa va reamintesc despre dezvoltarea practica a leadershipului, imbunatatirea deciziilor si implicarea potentialului de dezvoltare a fiecaruia dintre noi in realitatea de zi cu zi, ca sa nu mai spun de crearea de sisteme autonome si ultra-profitabile in interiorul companiei sau de dezvoltarea simturilor antreprenoriale la manageri. Toate aceste sintagme pot parea povesti, insa toate povestile bune au la baza o intamplare exemplara, reala, toate reflectate in realitatile de zi cu zi a clientilor mei. In concluzie, soluția simpla face apel la calitatile de lider al oamenilor. Si de propriul angajament in a te conduce catre valoarea pe care o poti adauga la business-ul in care esti implicat.

In plus, in cadrul Bucuresti Business Days, am tinut propriul eveniment si anume Seara de Coaching: o intalnire informala de cel mai inalt nivel ce isi propune sa deschida un capitol special in dezvoltarea liderilor de business din Romania: transformarea lor si a organizatiilor in parteneri competitivi, de top, in intreaga lume. Aceasta transformare incepe cu cei care conduc business-ul, prin imbunatatirea accentuata a modelelor de comportament si de relationare, chiar in mediul lor specific. Prin aceste intalniri, imi doresc sa creez o comunitate de oameni care invata sa gandeasca deschis si aplicat, gestionandu-si cat mai corect si concret atat viata personala cat si pe cea profesionala. Fiindca impreuna lucrurile devin mai simple.

Pana ne (re)vedem promite-ti ca te vei purta cu ceilalti exact in modul in care vrei ca ei sa se poarte cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *