Despre cum e sa fii coach si mentor (video)

In Noiembrie, scriam pe blog despre un eveniment (de fapt, o serie de evenimente) la care am participat ca speaker si care m-a impresionat profund, pozitiv. Este vorba de articolul acesta care a primit de ieri o continuare: prezentarea mea a fost filmata atunci si acum este disponibila pe Vimeo.

Inainte de a incepe, un cuvant de introducere: prezentarea a fost in fata unui grup de tineri si este mai degraba inspirationala decat concentrata pe informatii tehnice despre coaching si dezvoltare.

Enjoy!

Mihai Stanescu from GOmentorship on Vimeo.

Am primit o multime de feedback-uri, insa as mai aprecia cateva! Deci…? 🙂

7 thoughts to “Despre cum e sa fii coach si mentor (video)”

  1. Ca de fiecare data, mi-ai placut ! Inca o data o spun, e nevoie de mai multi precum tu, Cosmin si alti activa pt a reusi sa mai facem ceva. Multa bafta. Si nu uita, primul drum in CJ te obliga la o cafea luata impreuna 🙂

  2. Sorry

    The creator of this video has not given you permission to embed it on this domain. This is a Vimeo Plus feature.

    ?

  3. Foarte simpatica prezentarea si foarte naturala. Ai o personalitate captivanta si sti sa o expui. Am inteles ca trebuie sa ai in vedere mereu contextul ca altfel risti sa lucrezi in gol. Dar trebuie totusi sa urmaresti mereu performanta????? Nu poti sa te bucuri de viata asa cum e ea, nu poti urmari evolutia spirituala lasand pe plan secund dezvoltarea profesionala? Uite, eu vazand contextul, asa am simtit.

Lasă un răspuns