După cum cred că știți deja, în zilele de 25-26 septembrie va avea loc o nouă ediție Business Days la Cluj-Napoca.
Cea de-a 12-a ediție promite a fi extraordinară: 50 de speakeri (antreprenori, manageri ai companiilor de renume, investitori, specialiști) vor antrena mințile oamenilor interesați să facă business în România și să se dezvolte profesional. Îi vei putea asculta și aborda la conferințele, workshopurile și mesele rotunde atent pregătite de organizatori. Mai apoi, la sesiunile de networking vei avea ocazia de a cunoaște persoane cu interese comune – niciodată nu știi unde poți întâlni un colaborator sau un client nou.
În plus, vei putea participa și la Seara de Coaching din 26 septembrie, ora 19:00. Nu spun asta doar pentru că este evenimentul meu, ci pentru că împreună construim o întâlnire informala de cel mai înalt nivel ce propune deschiderea unui capitol special în dezvoltarea liderilor de business din România: transformarea lor și a organizațiilor în parteneri competitivi, de top, în întreaga lume.
Cred și voi crede în continuare în mediul de business românesc și încurajez participarea în număr mare la acest tip de evenimente. Pentru că prietenii de la Business Days au fost atât de amabili încât să imi acorde câteva tichete cu acces gratuit la eveniment, m-am gândit că am cu siguranță cititori care ar aprecia să le primească. Așadar, concurs!
Tot ce trebuie să faci e să răspunzi mai jos la întrebarea:
Care articol din seria „Lecții de leadership” ți-a plăcut cel mai mult și de ce?
…și vei primi unul dintre cele 3 tichete de acces VIP pe care le pun la bătaie pentru ambele zile de Business Days. Aștept comentariile voastre până la data de 23 septembrie.
Succes!
Lectia care mi-a placut cel mai mult e: ”Copiii tai (si-ai altora!)” deoarece sunt complect deacord cu exemplele mentionate in lectie. Cea mai importanta fraza pentru mine e: ”Sinceritatea e cea mai buna diplomatie. Copiii sunt, in majoritatea timpului, extraordinari de onesti. Intre minte si gura nu s-au instalat inca filtrele sociale ale evitarii si politetii confortabile. Si asta este foarte bine, pentru ca avem in copii o incredere absoluta. Cand cresc, invata sa nuanteze adevarul, sa il ascunda prin omisiune si chiar sa minta. Uita ca sinceritatea este mult mai usoara, pe termen lung. Trecand la lideri si ce fac, spun si gandesc ei …e simplu: avand in vedere progresul si impactul extraordinar al mediilor de socializare online, marii lideri au invatat deja sa incurajeze culturi organizationale deschise, oneste si transparente. Si in acest aspect avem ceva de invatat de la copii: adevarul este marca unui mare lider!”
Buna ziua!
Articolul „Shakespeare” mi-a placut cel mai mult, deoarece am ramas impresionat de perspectiva avuta asupra operelor geniului dramaturgului englez.
A contat mult si faptul ca m-a ajutat sa pregatesc un speach pentru a-mi motiva echipa de voluntari.
O zi buna va urez!
Buna ziua!
Articolul despre V. Maurice Bejart mi-a revelat (surprinzatoarea) analogie dintre dans (leading by example) si leadership: implicare 101%, parasirea zonei de confort, ritm-perfect timing, stabilitate, valori, dar mai ales flexibilitate, adaptarea si imbratisarea noului. Totul pe suportul ‘muzicii’, care trebuie auzita la fel de toti: leader-i si ‘dansatori’.