Eveniment: Cluj Business Days

Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie… Să accepți că nu ești atotștiutoare, că lumea se află într-o continuă schimbare și dezvoltare și să conștientizezi că mai ai multe de învățat!

În ceea ce privește lumea afacerilor situația este aceeași. Din practica mea de coaching în România, vă pot spune că majoritatea clienților mei învață câte ceva nou în mod constant iar asta mi se pare că este ceva ce le oferă bucurie, o stare de bine și de mulțumire. Și cum e cel mai plăcut să înveți, dacă nu unii de la alții? Ei bine, acestui scop servește și evenimentul Business Days, la care vă recomand să participați.

Ediția cu numărul 15 a Business Days va avea loc la Cluj-Napoca în zilele de 9 și 10 iulie, la Grand Hotel Italia și aduce câteva noutăți importante pentru mediul antreprenorial. Una dintre aceste premiere (și pentru care îi felicit pe dragii mei prieteni) este facilitarea networkingului internațional, cu sprijinul Consulatului Ungariei, Ambasadei Austriei, Consulatului Olandei, Camerei de Comerţ şi Industrie România-Israel, Clubului de afaceri German şi altor organizaţii bilaterale de oameni de afaceri.

Mai mult decât atât, temele de discuție vor aborda diverse preocupări ale oamenilor de afaceri români: noi modalităţi de a creşte vânzările, de a îmbunătăţi relaţia cu clienţii, managementul şi coordonarea mai eficientă a echipelor, atragerea talentelor şi mai ales menţinerea celor foarte buni în echipă, găsirea surselor accesibile de finanţare, gestionarea eficientă a resurselor financiare, creşterea productivităţii, capacitatea de a folosi tehnologia pentru optimizarea şi creşterea afacerilor, de a înţelege legile care guvernează afacerile, de a gestiona riscurile, de a dezvolta abilităţile de comunicare şi de inter-relaţionare, de a înţelege principiile corecte de branding şi poziţionare, ș.a.m.d.. Iar despre speakeri vă spun că sunt de mare valoare, i-am mai ascultat și sunt de mare valoare.

Vă invit să consultați programul, să vă alegeți temele de interes (va fi și Seara de Coaching în a doua zi, neapărat trebuie să fiți prezenți) și să vă înscrieți. Eu voi fi acolo. Să ne vedem cu bine la Cluj Business Days!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *