Eveniment: Decizii, decizii…

Atunci cand iti evaluezi orice decizie, cum stii ca e cea potrivita?

Chiar, cum ar fi viata daca …ai sti, pur si simplu ai sti de fiecare data care sunt deciziile bune? Si mai mult, cum ar fi daca …ai sti cu siguranta ca vei lua numai decizii bune? Sau cum ai trai daca ai avea complet, dar complet incredere in capacitatea de a identifica cele mai bune optiuni pentru tine, in fiecare clipa? Ei bine,

modul prin care poti sa ajungi sa functionezi exact asa este, de fapt, destul de simplu!

Adevarul e ca as putea sa iti descriu acest mod de a fi si de a hotari in doar cateva paragrafe. Bineinteles, cuvintele mele ar deveni, cu timpul, un fel de mica observatie, la baza paginii pe care scrie mare „DECIZII”, in constiinta ta. Sau chiar vor disparea, dupa ceva vreme, complet. Puterea coachingului este aceasta: iti da si „textul”, dar nu pentru citit, ci pentru experimentat. Direct. Cu mine, cu ajutorul, indrumarea si experienta mea de mai bine de 10 ani de coaching in Romania.

Iar daca esti printre cei care sunt deja cu mintea limpede, cei care pornesc deschisi si doritori sa experimenteze ceva nou si de foarte mare impact, cu siguranta iti ramane intrebare: „OK, ce este de facut acum?”. Pai…e din nou simplu: aceleasi doua afirmatii de sus iti pot deveni calauze, ghizi catre decizii si alegeri din ce in ce mai bune. Asta e cheia.

Te invit sa vii la Dimineata de Coaching 2: Decizii, Alegeri si Riscuri, sambata, 28.04.2012.

Detaliile de participare sunt simple, la fel ca data trecuta.

Decizia ta!

One thought to “Eveniment: Decizii, decizii…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *