Eveniment: Dimineata de coaching (2)

Continui seria de evenimente “Dimineata de Coaching” cu o intalnire care are, de aceata data, o tema bine definita: in cele 3 ore pe care le petrecem la Van Gogh Grand Café pe 28 Mai, vom lucra impreuna pe 3 (cap)abilitati care mi se par fundamentale pentru reusita oricui. Iata-le:

  • capacitatea de a spune “NU” oricarui lucru care nu ne ajuta sa crestem sau sa ne dezvoltam;
  • abilitatea de a stabili conditii si termene, de a ne seta propriul cadru pentru a obtine ce vrem de la ceilalti;
  • concentrarea necesara si tehnici pentru a urmari rezultatul pe care ni-l stabilim, pana ajungem acolo.

Mai mult decat atat, vei avea parte de o supriza, un subiect direct legat de cele de mai sus. Te voi invata 2 pasi simpli prin care sa iti atingi rezultatele dorite, indferent de domeniu si de directia pe care ti-o doresti.

Am ales sa construiesc seria aceasta de evenimente, intitulate “Dimineata de Coaching” pentru ca am fost cautat de o multime de oameni care vor coaching si cred ca inca nu si-l pot permite, majoritatea din punct de vedere financiar. Asa ca am creat un spatiu de dezvoltare prin coaching, in care toti cei interesati pot veni si simti direct beneficiile, pe subiectele si problemele lor. Pe scurt, te invit sa petreci 3 ore cu cineva care are experienta de 10 ani de coaching individual si de grup, pentru 200 RON.

Participarea este pe principiul “ primul venit, primul servit”, iar locurile sunt limitate. Nu ma intereseaza “multimile”, ci un grup mic de oameni care pot beneficia la maxim de procesul de coaching de grup.

Asa ca te invit sa te inscrii imediat, aici.

One thought to “Eveniment: Dimineata de coaching (2)”

  1. a trecut o saptamana de la eveniment si inca ma bucur de toate cate le-am aflat la dimineata de coaching si mai mult ma bucur ca observ cum lucrurile incep sa fie altfel cand pui in aplicare un mindset care sa iti serveasca, nu sa iti stea impotriva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *