Eveniment: Excelence in Quality & Process

Imi face placere sa te invit sa participi la evenimentul Excellence in Quality and Process Improvements – ce are loc in data de 23 mai 2013 la Bucuresti, la JW Marriott Grand Hotel.

Evenimentul este conceput pentru a oferi conducatorilor de organizatii, antreprenorilor, directorilor financiari, tehnici, de operatiuni, de calitate, o imagine asupra ultimelor tendinte pe plan global in imbunatatirea proceselor si managementul afacerii.Participantii vor putea afla tehnici inovatoare pentru imbunatatirea afacerii precum si raspunsuri la problemele si provarile lor, in cadrul unui workshop interactiv. Evenimentul este sustinut de Forrest Breyfogle, specialist considerat in prezent ca fiind numarul 1 mondial in imbunatatirea proceselor in organizatii, recent laureat cu titlul de Quality Man of the Year in USA.

Temele abordate:

  • Provocari cu care se confrunta Liderii din ziua de azi. Integrated Enterprise Excellence – Solutia acestor provocari
  • Necesitatea integrarii planificarii strategice cu initiativele de imbunatatire a proceselor si cu sistemul de indicatori ai organizatiei
  • Sisteme predictive de indicatori de performanta. Ce rezerva viitorul? (exercitiu, exemple)
  • Noua pasi pentru un sistem performant de management al afacerilor
  • Crearea unui lant de valori care integreaza sistemul de indicatori predictivi cu procese organizationale (cu exercitiu, exemple)
  • Prioritizarea proiectelor de imbunatatire, astfel incat intreaga organizatie sa beneficieze de pe urma acestor proiecte (cu exercitii, exemple)
  • Roadmap pentru imbunatatirea eficienta si eficace a afacerii
  • Controlul si managementul afacerii prin sistemul de indicatori predictivi
  • Succesul in business este la indemana ta!

Ne vedem acolo!

Atunci când am început să practic coaching cea mai mare dorință a mea a fost de a ajuta oamenii de afaceri să atingă cel mai înalt nivel profesional. Și da, am reușit.

După 18 ani în acest domeniu pot spune că dorința mea s-a îndeplinit.

Dacă și tu dorești să atingi următorul nivel profesional și să fii un om de afaceri puternic nu ezita să contactezi echipa RoCoach.

Beneficiază de cel mai bun serviciu de coaching din România.

Află mai multe!

Lasă un răspuns