Inflexiunile cu Andrei

Inflexiunile cu Andrei Rosca au inceput de cand ne-am cunoscut. Am stat de-o vorba scurta, am vazut ca avem valori, interese, ganduri comune, chiar si amuzamente destul de la fel.

De aici, a fost relativ simplu: eu cautam un partener de discutii cu suficienta deschidere si flexibilitate, lui i-a placut ideea inca inainte sa-i povestesc tot si am inceput acest mic proiect. L-am intitulat asa pentru ca ni se pare cam singurul cuvant care poate sumariza asumat toate subiectele pe care le vrem aruncate catre voi, ca unealta provocativa si de dezvoltare proprie, personala, profesionala si nu numai. Proiectul se va axa pe subiectele pe care avem cele mai multe lucruri de spus fiecare: antreprenoriat, business, leadership, carti, oameni, idei & abordari noi, dezvoltare etc.

Locul de bastina al proiectului, in cazul in care doriti sa il ascultati in serie, este pe Dazzle.ro: http://dazzle.ro/inflexiuni

Asa, apropo de provocare: va provoc sa ne dati cate un feedback realist si la obiect pentru fiecare dintre inflexiunile viitoare. Si tot de la voi vom avea nevoie de alte idei de discutie. In fond, oricat ne-am distra, nu o facem pentru noi.

Mai jos aveti primul episod din podcast.
Enjoy & feed us back!

5 thoughts to “Inflexiunile cu Andrei”

 1. Cred ca e cel mai bine sa investesti putin efort in a face un prototip pentru business-ul tau, tocmai ca sa testezi piata si interesul oamenilor. Asta mai ales in online.
  In offline, lucrurile pot sa stea putin mai complicat fiindca si „prototipul” poate avea niste costuri ridicate.

  Ati putea incerca sa abordati subiecte mai concrete pe viitor, episodul asta mi s-a parut destul de vag.

 2. Felicitari!
  O idee buna.

  Exista posibilitatea (in viitor) de a descarca „Inflexiuni”?

 3. multumesc de comment, Bogdan. ideea prototipului este una buna si relativ cunoscuta in lumea de business mondiala, controlul costurilor devenind un subiect prioritar. cat despre subiecte, te rog sa ai un pic de rabdare, este prima inregistrare doar. ne vom structura pe parcurs. ce subiecte te-ar interesa sa auzi?

 4. multam, molie. cel mai probabil va exista posibilitatea de download, cand vom strange suficiente inflexiuni cat sa nu le mai tinem minte nici noi. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *