Lansarea profilului Team Management Systems in Romania

Una dintre misiunile pe care mi le-am luat in practica de coaching in Romania este aceea ca vreau sa creez o comunitate de oameni care vor sa fie fericiti la locul de munca indiferent de meserie sau domeniu. Iar vinerea trecuta ai aflat cum este acest lucru posibil. Ti-am povestit, atat eu cat si cei doi directori generali care sunt printre cei care au aplicat deja profilul Team Management Systems in echipele lor, cat de mult conteaza omul potrivit in rolul potrivit.

Cei peste 120 de invitati (manageri generali, manageri din diferite departamente si membri ai echipelor lor, diferiti antreprenori, sponsori si reprezentanti ai presei) au facut cunostinta cu un produs pe cat de complex, pe atat de simplu de utilizat.

Evenimentul a fost rolul de a-i familiariza pe invitati cu ceea ce poate face acest profil pentru bunastarea fiecaruia dintre noi la locul de munca. Noutatea a constat, pe langa cea a conceptului in sine, in interactiunea directa a invitatilor cu cei doi directori generali care au facut performanta in domeniul lor si, totodata, au aplicat cu succes profilul Team Management Systems in organizatiile pe care le conduc. Astfel cu aportul speakerilor, ai aflat cum se pot simti fericiti la locul de munca prin utilizarea unui instrument de lucru organizational care, practic, ajuta echipele sa afle secretul fericirii fiecaruia dintre membrii lor si sa functioneze in armonie la birou. Insa pentru rezultate masurabile si vizibile imediat in comportamentul echipei, iti propun sedinte dedicate de coaching cu membrii echipei testate, astfel incat potentialul acestora sa fie maximizat.

Primei parti a evenimentului i-a urmat o pauza de cafea si networking, moment in care, in atmosfera reconfortanta, imbracata in acorduri de jazz, intre cei prezenti s-au legat „parghii sociale”, fapt care a adus valoare imediata evenimentului. A doua parte a evenimentului a avut menirea de a accentua beneficiile utilizarii acestui instrument si de a-ti clarifica aplicarea acestuia, prin sesiunea de intrebari si raspunsuri.

Daca ai fost vineri la lansarea Team Management Systems, ai avut ocazia sa fii printre primii care fac cunostinta cu un produs pe cat de complex pe atat de simplu de utilizat, sa afli cat de important este sa iti cunosti colegii sau subalternii si sa faci cunostinta cu cei care au aplicat cu succes profilul TMS in organizatiile lor.

***

Ce ne-au transmis speakerii:

Siemens a mizat întotdeauna pe colaborarea eficientă între membrii echipei, considerând-o condiția fundamentală pentru obținerea rezultatelor dorite. Fiecare poziție din cadrul activității companiei necesită un set de competențe, iar testul Team Management Profile aplicat în cadrul sesiunilor de coaching ne-a ajutat să înțelegem cu exactitate particularitățile și preferințele managerilor noștri pentru a alcătui echipe echilibrate și eficiente pentru business.(George Costache, CEO Siemens Romania)

‚,Propria cunoastere a stilurilor, cat si cunoasterea preferintelor celorlalti, permite o versatilitate asumata in relationarea interna, cu efecte decisive in eficienta echipei. Acestea sunt avantajele testului Team Management Systems. Urmare a efectuarii lui, am reusit sa ma pozitionez mai bine in relatia cu colaboratorii. Efectuarea lui la nivelul intregii echipe, urmata de munca de relationare structurata, va putea da un plus clar modalitatilor mai eficiente de comunicare cu obtinerea de rezultate de business masurabile.’’ (Alexandru Badescu, General Manager ENERIA)

***

In continuare, iti doresc sa fii fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *