Leadership Concert – A night at the opera


 Cea de-a treia ediție a Galei „Leadership Concert – A night at the opera”

strânge fonduri în sprijinul proiectelor de antreprenoriat rural derulate de World Vision România

Anul trecut eram onorat să vă prezint și să vă invit la un eveniment de excelență: Leadership Concert. Și în acest an îmi face mare plăcere să fiu alături de cei de la Leadership Events, pentru cea de-a treia ediție a Galei Leadership Concert.

Evenimentul va avea loc pe 25 mai la Ateneul Român și va reuni pe scenă anul acesta pe George Georgakoupoulos, CEO Bancpost și membru în Consiliul de Administrație al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Greacă, Mircea Tudor – câștigător în 2009 și 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventică de la Geneva,  Severina Pascu – CEO UPC România,  Balvinder Powar – Profesor de Leadership în cadrul IE Business School din Madrid și expert în industria aerospațială comercială si Richard Jolly – profesor de leadership și comportament organizațional în cadrul London Business School, votat în 2003 și 2014 de studenți drept cel mai bun profesor al anului.

Achiziționarea biletelor, o investiție în dezvoltarea economică și socială a mediului rural

 Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate pentru dezvoltarea afacerilor și a antreprenoriatului rural ca soluție economică și socială pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a familillor și copiilor din cele mai sărace zone din România. Accesul la eveniment se va face exlusiv pe baza de bilete, acestea putând fi rezervate pe site-ul evenimentului www.leadershipconcert.ro.

Ce vei experimenta la Leadership Concert:

  • Vei asista la punerea în scenă a unei experienţe insipraţionale de leadership organizaţional prin metafora “A Night at the Opera”, cu exemplificarea paradigmei care stă la baza succesului în business şi dezvoltare organizational
  • Vei vedea pe scenă ingredientele ce stau la baza succesului unei organizaţii: pasiune, creativitate, inovaţie, comunicare, spirit de echipă, dedicaţie, empatie, feedback şi coordonare perfecta
  • Vei înţelege cum să motivezi şi să aliniezi echipele din organizaţie pentru realizarea obiectivelor
  • Vei înţelege cum să creezi în organizaţie un mediu propice dezvoltării creativităţii şi inovaţiei
  • Vei înţelege cum să dezvolţi o cultură de leadership antreprenorial în cadrul echipei tale
  • Vei avea o ocazie unică de networking la cel mai înalt nivel alături de CEO, CFO şi alţi reprezentanţi ai mediului de afaceri românesc şi internaţional.
  • Vei contribui la o cauză socială cu impact pe termen lung pentru copiii din zona rurală şi implicit asupra societăţii românești – programul “Made in Rural” desfăşurat de World Vision România.

Daca tot nu te-am convins, poti arunca o privire la filmul editiei 2014:

Accesul la eveniment se va face exlusiv pe baza de bilete, acestea putând fi rezervate pe site-ul evenimentului www.leadershipconcert.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *