O motivație veche, O nouă etapă: Mihai Stănescu – Coaching Perspectives

Ştiu că a trecut ceva vreme de la Evenimentul Executive Presence, dar abia acum am reuşit să îmi rezerv câteva momente pentru a scrie despre această experienţă. Recunosc că, nu numai factorul de timp a fost unul problematic, ci şi sedimentarea emoţiilor şi trăirea pe care am avut-o în timpul Workshop-ului.

Atunci când am luat hotărârea de a începe să organizez astfel de evenimente am considerat că o să fie ceva uşor, ceva ce în toţi aceşti ani de când practic coaching în România, a fost învăţat. Dar nu. A fost a doua ediţie a Workshop-ului Prezență Executivă şi a doua oară când am simţit această emoţie puternică, o combinaţie spectaculoasă între anxietate şi extaz, între fericire şi îngrijorare. Am stat să mă întreb de ce am trecut prin aceste stări, iar răspunsul a fost simplu: în faţa mea se aflau 80 de persoane care au ales să fie în acel moment acolo şi care iși doreau să înveţe și să evolueze pe baza informaţiilor pe care eu le-am adunat de-a lungul anilor.

Workshop Prezență Executivă

Desigur, acelaşi lucru se întâmplă şi în participările pe care le-am alături de colegii mei la alte evenimente. Dar acolo e diferit. Nu este organizat de mine şi echipa mea. Nu sunt 8 ore în care doar eu vorbesc, iar oamenii aceia au venit toţi să mă asculte pe mine. E diferit, e dificil, e motivant.

Ce însă m-a determinat, nu numai să continuii cu aceste evenimente, ba mai mult, să o duc la următorul nivel, sunt participanţii. 80 de priviri curioase care îşi doreau să schimbe lumea de business. Împreună am simţit că lucrăm în această direcţie. Alături de ei am simţit că sunt şi eu în punctul pe care mi-l doresc în această etapă în carieră.

Din toate aceste motive şi mai ales pentru că îmi doresc să fac şi mai mult, să educ şi să fiu un coach pentru toată lumea din mediul de afaceri dornică de performanţă, am decis să trec la o nouă etapă de interacţiune.

Mihai Stănescu – Coaching Perspectives, o să devină începând cu a doua jumătatea a lunii o emisiune în care voi răspunde întrebărilor şi curiozităţilor voastre. Primul episod o să cuprindă răspunsul la întrebările adresate în timpul evenimentului şi care nu au putut fi răspunse pe îndelete.

Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături şi îmi doresc ca această curiozitate şi dorinţă manifestată în cadrul Workshop-ului de Prezenţa Executivă să continue şi să existe şi pe YouTube.

Să schimbăm lumea de business prin mentalităţi şi comportamente productive şi calitative!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *