Proiectul „Business Coach”

Dupa aproape un an de discutii, networking si (re)definiri, am inceput proiectul „Business Coach„, impreuna cu Money.ro si The Money Channel.

Business Coach este un proiect de comunicare integrata web-tv, prin care imi propun sa fac awareness pentru coaching in piata de afaceri din Romania. Deocamdata, obiectivele nu sunt mai specifice pentru ca prefer sa traiesc o experienta de invatare, de adaugare a  valorii in pasi, pe etape si mereu atent la …”unde ne duce asta„.

Sistemul este relativ simplu: oamenii de afaceri, managerii si profesionistii din Romania pot accesa pagina proiectului, unde pot pune intrebari legate de dezvoltare, managementul oamenilor si sistemelor de oameni, leadership si competente manageriale & antreprenoriale generale. Eu voi raspunde personal la toate intrebarile care apar acolo, folosind coaching-ul ca si instrument/abordare a problemelor expuse.

In incheiere te invit sa vezi prima emisiune dedicata complet proiectului, in care am raspuns la cateva intrebari din cele puse pe site:

…si te rog sa sa-mi spui parerea ta despre ce ai vazut in inregistrare.

Iti multumesc.

12 thoughts to “Proiectul „Business Coach””

 1. Pingback: Proiectul “Business Coach” - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. Finally… ca saptamana trecuta am vrut sa vad inregistrarea dar nu mergea linku.
  Cele mai interesante subiecte mi s-au parut cele legate de valori si de tipul de oameni cu care lucrezi in general… gasirea unor angajati cu valori similare sau a celor care nu se gandesc ca lucreaza „in plus”.
  Iar ca prestatie… ai fost la fel de calm&cool cum esti si live 😛
  Bravo.

 3. Pingback: Tweets that mention Proiectul “Business Coach” « Coaching Perspectives -- Topsy.com
 4. Pingback: Twitted by gabitz
 5. Exprimarea ca faci „awareness” pentru „coaching” nu ti se pare ca e un pic cam trasa de par.Combinarea celor doua limbi nu e tocmai de succes in acea fraza si nu numai.Cred ca ai face bine daca ai reconsidera exprimarea in acest articol.Si sper sa primesti feed-back-ul cum trebuie nu sa te apuci sa ma injuri ca alti „marketeri” si PR-isti cu „greutate zic ei.”

 6. @Mihai: de ce sa te injur?! multumesc de comentariu. pur si simplu nu mi se parea potrivit sa scriu ceva de genul „sa ajut piata sa constientizeze efectele antrenamentului de afaceri”. 🙂

 7. Ma bucur ca The money channel e atent la ceea ce cere piata si nu e doar un post de tembelizor.
  Bine ca mai e o emisiune la care o sa ma uit.:)
  foarte bune subiectele atinse si intrebarile la care s-au dat raspunsuri, de abia astept si urmatoarele emisiuni.

  Iar engleza isi are locul cam oriunde cand e vorba de business, marketing, advertising. Daca traducem, folosim romana riscam sa devenim cam ipocriti, sa sune mult prea academic si irealizabil.

 8. Am vazut si ascultat raspunsurile la intrebarile ce v-au fost puse.Intrebari pertinente si raspunsuri inteligente.Ma bucur ptr. modul cum gandesti si apreciez curajul de a pune in miscare proiecte care vor aduce beneficii de ambele parti(ptr. tine ca si proiectant,vizionar si de partea cealalta manageri si ).M-a surprins o intrebare in care se cerea o solutie atunci cand un manager doreste sa realizeze sarcinile unui proiect cu mai putini oameni in echipa si fara o motivare financiara corespunzatoare cu noile sarcini primite.Intrebarea mea este daca acea persoana ce a pus intrebarea constientizeaza ca ea nu se afla in armonie cu intreaga atmosfera de lucru ce este gestionata de acel manager.Voi veni cu un argument,prezentandu-va o mica poveste adevarata.De catva timp ma aflu in Spania si am intalnit o situatie intr-o firma (nu mare,dar cu o echipa de oameni buni) in care managerul (spaniol) a ajuns intr-o situatie de loc usoara in a continua activitatea dar cu mai putini oameni.Ptr. ca intodeauna a fost corect fata de colaboratori si au format intodeauna o „echipa”si atunci cand s-au aflat in aceasta situatie,ea a fost impartasita si s-au cautat solutii ptr. a depasi situatia financiara existenta in acel moment.Solutia :Intreaga echipa au decis sa lucreze o luna si jumatate(o perioada suficienta ptr. a se depasi momentul dificil)fara a fi platiti cu conditia de a se pastra echipa.Printre membrii echipei se aflau si cativa romani.Acest lucru a demonstrat ca acolo unde este dragoste neconditionata fata de cel de langa tine,nimic nu este imposibil.Este necesar ca cel ce gestioneaza o afacere sa daruiasca echipei sale ceea ce el doreste sa primeasca de la echipa sa.Atunci cred ca se poate ajunge la armonie,energia echipei vor aduce rezultate si intodeauna solutiile cele mai bune in situatii mai delicate.

 9. Buna Mihai,

  Frumoasa treaba! e bine ca si marii jucatori in coaching 🙂 fac eforturi sustinute pentru industria asta.

  Minunata emisiune cu abordarea ta- coaching!
  L

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *