Un coach la evenimentele Empower

Pe la inceputul anului, am fost invitat ca speaker la un eveniment empower.ro. Zis si facut, daca iti amintesti l-am anuntat AICI iar dupa cateva zile am primit un review foarte bine scris AICI. Tema speech-ului a fost „Cum sa traiesti ca un invingator” (da, chiar este posibil, dincolo de pretiozitatea titlului!).

Empower (adica Ionut) a filmat speech-ul si acum, la sfarsit de 2010, l-a urcat pe youtube-ul nostru, inaugurand canalul video Empower. Inregistrarea are 3 parti, parti pe care te invit sa le vezi mai jos.

(Inainte de a incepe, „a word of caution”: am adaptat puternic discursul pentru target-ul specific empower.ro. De aceea, vei vedea multe digresiuni, destule glume si o atmosfera foarte relaxata. Daca esti un om foarte serios sau traiesti intr-un mediu extrem de strict, nu te uita!)

I. Despre coaching, despre procesul de acompaniere si despre diferentele dintre coach si alte profesii:

Mihai Stanescu: Cum sa traiesti ca un invingator (I)

Vezi mai multe video din cultura

II. Comportamente care aduc rezultate si cand ai nevoie de un coach:

Mihai Stanescu: Cum sa traiesti ca un invingator (II)

Vezi mai multe video din cultura

III. Ciclurile schimbarii si transformarile necesare unei vieti implinite:

Mihai Stanescu: Cum sa traiesti ca un invingator (III)

Vezi mai multe video din cultura

Sa-mi spui ce crezi, ok?

La Multi Ani!

4 thoughts to “Un coach la evenimentele Empower”

 1. Mihai,
  Cateva opinii de la mine:
  – sper ca stii ca atunci cand zici cuiva, „nu te uita” (cum ai zis tu mai sus) marea majoritate vor face exact opusul. Recunosc, si eu am facut la fel, desi ma regasesc intre cei care lucreaza acum initr-o corporatie. Dar ce sa fac sufletul antreprenorial il am, doar ca acum se desfasoara intr-un mediu mai formalizat.Poate de aceea amandoi il placem pe G. Hamel.
  – e evidenta si deloc de blamat adaptarea discursului la auditoriul din sala. Acelasi lucru il fac si eu de fiecare data cand am o prezentare. Multumesc ca ma ajuti sa imi reconfirm faptul ca e bine sa faci acest lucru. Cu alte cuvinte, nu vad absoluto nimic rau in a-ti adapta astfel speech-ul.
  – E adevarat ca la inceput m-a „speriat ” putin titului prezentarii „cum sa traiesti ca un invingator „. E genul de prezentare la care nu ma mai duc acum. Dar din nou, accept ca nu ma regasesc in targetul de acea zi.
  In rest, numai de bine, ma bucur sa vad aceeasi energie. Numai de bine in anul urmator si poate ne aduce si prima noastra intalnire face2face.

 2. Vlad, iti multumesc pentru comentariu. Observatiile tale sunt – ca de obicei – pertinente si la obiect. Titlul, ca si momentele vesele din prezentare, l-am ales in masura deschiderii si experientei pe care am vazut-o in sala.

  Sa ne vedem cu bine!

 3. imi pare rau ca nu am ajuns sa te vaz si sa te ascult, sper sa nu ratez ocazia data viitoare 🙂

  la multi ani si sa ne traiesti, coach-ule 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *