Coaching la CNDV 2010

Joi si vineri am fost invitat de catre Bogdan si colegii lui la Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari. Trebuie sa va spun din primul moment ca nu am mai fost de mult la un eveniment la care sa se fi vorbit atat din sala! Mai toti participantii – desi oameni cu experienta de peste o decada atat in vanzari, cat si in management – au tinut sa ia cuvantul, sa puna intrebari si sa caute activ solutii pentru a fi mai buni.

Programul conferintei – la care am fost speaker, accidental, in ambele zile! – a fost urmatorul:

Forta de Vanzari – Provocari in 2011

Prospectarea la distanta – Strategii si Unelte pentru 2011

„Clientii rau platnici” – Parghii Legale

Metode Moderne de Dezvoltare Profesionala

„Ce urmeaza in cariera Directorului de Vanzari?”Leadership

***

In prima zi am vorbit despre networking si cum dezvoltarea unei retele solide de contacte poate duce la vanzari de valoare mult mai mare (financiara, efort vs. beneficii, etc) decat „aratul” traditional al pietei de clienti. Energia a crescut imediat in momentul in care le-am propus un exercitiu simplu: sa se ridice de la mese si sa faca schimb de carti de vizita cu cate 2 alti participanti. In interactiunile care au urmat, am vazut oameni realmente dornici sa isi dezvolte abilitatile de networking, sa ofere si sa ceara incredere.

Pentru a doua zi eram deja pregatit: am vorbit despre coaching – individual si de echipa – si despre cum abordarea din coaching difera in mod fundamental de celelalte abordari centrate pe invatare. Am primit o multime de intrebari, de comentarii si de idei, acest lucru reconfirmandu-mi deschiderea si orientarea catre succes a participantilor.

In cateva cuvinte, evenimentul a fost PRACTIC, RELEVANT, ENERGIC si PROFESIONIST.

Felicitari ACCELERA Business Strategy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *