Cum reusim in viata?

Schimbarea de comportament este cheia rezultatelor extraordinare in viata, fie ea personala sau profesionala. Prezentarea care urmeaza iti exemplifica cele mai comune greseli pe care le facem in momentul in care ne propunem o schimbare de comporament. Simplu, concis si cu solutii pentru fiecare greseala.

Enjoy!

La final, te-as intreba ce comportament vrei sa schimbi, acum, la inceput de an?

4 thoughts to “Cum reusim in viata?”

 1. Eu unul ma aflu intr-un proces de reconstruire acum la inceput de an (Me v2.0 ) si din cate imi pot da seama „Viitorul suna bine” (o vorba care ii place tare mult unui prieten de-al meu). As incerca renasterea mea ca individ si as incepe prin a-mi rupe limitele , nu vreau sa le mai imping , le-am impins destul si am vazut ca sunt flexibile, acum vreau sa le rup de tot, sa vad fara limite cum e ? 🙂

 2. La final, te-as intreba ce comportament vrei sa schimbi, acum, la inceput de an?

  Salut Mihai,

  citesc cu interes posturile tale de putin timp si recunosc ca mi-au captat atentia. Nu de alta, dar se pliaza prea mult pe ceea ce numesc eu „normal.
  Acum, am trecut de uvertura cu „like-uri” care nu stiu cat de putin ti-a placut 🙂 si da-mi te rog voie sa raspund la intrebarea de mai sus.
  La inceput de an nu vreau sa schimb nici un comportament. Am muncit ceva la ele iar rezultatele au fost ok, deci nu renunt :). Daa stiiiiu, nimic nu se pierde, totul se transforma… 🙂
  Ma concentrez in continuare pe „adaptarea din mers”. Locul de munca actual, ca si cele anterioare dealtfel, nu-mi ofera/permite sa fiu 100% eu, exact ce sunt si ce pot fi pentru altii. De aceea ma gandesc tot mai mult daca sa las sau nu deoparte indemnarea celorlalti la a uita de limitari, la a trece peste acel normal ingradit si la a vedea in ei potentialul real…tu ce parere ai?

 3. multumesc, Ioana si bine ai venit aici.
  total de acord cu tine. in schimbarile personale si profesionale, cel mai important este primul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *