Eveniment: dimineata de coaching

De mai bine de 2 ani sunt prezent online, prin blog si retelele sociale. De mai bine de 2 ani am comunicat online cu toti cei interesati de coaching, de dezvoltare personala si profesionala. De mai bine de 2 ani mi-am conturat o identitate online, in ideea de a oferi acces direct tuturor celor interesati de coaching si rezultatele extraordinare pe care aceasta noua profesie le ofera. Acum a venit momentul sa fac o fuziune intre ceea ce fac offline (coaching, in principal!) si ceea ce comunic online. Asa ca te invit la un eveniment special, in care vom putea vorbi si vei putea primi coaching de la mine. Sambata pe 16 Aprilie la Van Gogh Grand Cafe (Smardan 9, Bucuresti), intre 10:00 si 13:00, poti beneficia de  coaching de calitate internationala, pe subiectele pe care vrei sa le dezvolti in viata ta personala si profesionala.

Am stabilit timpul, sa trecem mai departe: participarea te costa 250 RON. Asta pentru ca m-am gandit ca sunt foarte multi oameni tineri care sunt interesati de coaching, de dezvoltare si de a-si depasi limitele. Si ca foarte putini dintre ei dispun de cateva sute de euro pentru a intra intr-un program de coaching serios. Asa ca am redus drastic tariful. Mai mult decat atat, desi e 250 ron, plata se face in ziua evenimentului, dupa prima ora. Vom face o pauza iar fix in acea pauza tu vei decide daca merita sa ramai (si platesti!) sau daca nu e ceea ce te asteptai (si atunci poti sa pleci fara sa te coste nimic!).

Bun, pana aici. Am o veste mai putin placuta: din pacate numarul de locuri este limitat la 40 si inscrierea se face pe principiul primului venit. Asa ca te poti inscrie aici. Acum.

***

UPDATE: Avand in vedere ca la Van Gogh Grand Cafe sala este rezervata, va invit sa ne intalnim sambata de la 10:00 intr-o alta locatie, la Bucharest Hubb (str. Stelea Spatarul 21).

Atunci când am început să practic coaching cea mai mare dorință a mea a fost de a ajuta oamenii de afaceri să atingă cel mai înalt nivel profesional. Și da, am reușit.

După 18 ani în acest domeniu pot spune că dorința mea s-a îndeplinit.

Dacă și tu dorești să atingi următorul nivel profesional și să fii un om de afaceri puternic nu ezita să contactezi echipa RoCoach.

Beneficiază de cel mai bun serviciu de coaching din România.

Află mai multe!

4 thoughts to “Eveniment: dimineata de coaching”

  1. Formularul de înscriere nu funcționează. NU ma pot inscrie deși aș dori să vin.

  2. exista o continuarea a diminetii de coaching si in a doua parte a anului? Multumesc!

  3. Pingback: 12 pentru 2012 | Coaching Perspectives

Lasă un răspuns