Eveniment: The Missing Element in Leadership

Pe 28 Aprilie 2011 are loc conferinta anuala a capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching din Romania. Te invit sa participi, daca esti interesat de coaching si de modurile in care aceasta profesie iti poate impacta viata la nivelul cel mai profund. Desi nu voi fi prezent, sustin acest eveniment din toata inima. Cu cat avem o comunitate de coaching mai dezvoltata, cu atat profesia este mai cunoscuta si va avea mai mare impact asupra dezvoltarii societatii romanesti. Mai mult decat atat, prin existenta acestor evenimente se poate contura cu claritate ce inseamna sa fii profesionist in coaching.

Datorita lui Serban Chinole si echipei sale, acest eveniment a capatat amploare, atat pe plan local, cat si pe plan international. Invitatii sunt si ei de renume mondial, iar atmosfera si interactiunile vor fi, garantat, de calitate. Ca dovada, ai mai jos un mesaj personal pentru Romania de la Ed Modell, presedintele desemnat pe 2011 International Coach Federation:

httpv://www.youtube.com/watch?v=KzIaz1QvLbY

***

Serban imi „sopteste” ca daca participi poti castiga participarea la un super-workshop de coaching. In Amsterdam!

Atunci când am început să practic coaching cea mai mare dorință a mea a fost de a ajuta oamenii de afaceri să atingă cel mai înalt nivel profesional. Și da, am reușit.

După 18 ani în acest domeniu pot spune că dorința mea s-a îndeplinit.

Dacă și tu dorești să atingi următorul nivel profesional și să fii un om de afaceri puternic nu ezita să contactezi echipa RoCoach.

Beneficiază de cel mai bun serviciu de coaching din România.

Află mai multe!

Lasă un răspuns