Eveniment: Ediție caritabilă a Serilor de Coaching

Știți cu siguranță despre evenimentul meu de suflet, Seara de Coaching. Anul viitor în luna martie se vor împlini 3 ani de când a luat naștere ideea, 3 ani de când lună de lună întâlnesc atât prieteni vechi cât și cunoștințe noi care își doresc să se dezvolte, să învețe unii de la alții și să își depășească propriile limite.

Vă invit așadar la Seara de Coaching, într-o ediție specială de Crăciun, cu scop caritabil și cu o temă mai mult decât benefică pentru orice tip de activitate: Coaching aplicat în situații concrete.

Practic, evenimentul va arăta cam așa: ne vom întâlni joi, 18 decembrie, la ora 18.30, la Connect Hub (Bulevardul Dacia nr. 99), ne vom cunoaște și apoi fiecare persoană doritoare de coaching va primi…Coaching! Vom discuta aplicat, pe situații concrete, vom descoperi împreună soluții pentru situații mai mult sau mai puțin întâlnite.

Mai practic, poftiți câteva direcții: „nu pot să-mi implementez strategia pentru că nu este deschidere din partea echipei de management”, „am oameni buni în echipă și tot nu am o echipă bună”, „am fost promovat în funcție dar activitatea mea a rămas aceeași”.

Însă, cel mai important aspect rămâne faptul că tot profitul va fi donat către ajutorarea copiilor cu autism, prin intermediul asociațiilor ATCA și ASPSE.

Dacă alegeți să participați, veți câștiga în cel puțin patru moduri: beneficiați de coaching, de cele 6500 de ore de executive & business coaching livrate, de discuții interesante cu oameni valoroși și veți avea ocazia să ajutați copiii cu autism să își continue tratamentul. 

Vă invit să fiți alături de noi, să încheiem anul cu cel puțin o faptă bună. Înscrierile se pot face la adresa de email: [email protected], la numărul de telefon 0741 200 810 sau prin formularul online AICI.

Event Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *