Caut specialist in Marketing

Dacă citești acest anunț cel mai probabil lucrezi în Marketing sau cunoști pe cineva care lucrează/va lucra/își dorește să lucreze în Marketing. Foarte bine, asta înseamnă că m-ai putea ajuta.

Am nevoie de un om foarte bun în domeniu, preferabil cu experiență în servicii super premium. Această persoană va trebui să se ocupe de marketing online și offline în mod independent și voluntar – să facă ceea ce face din proprie inițiativă, poate chiar să mă pună și pe mine la lucru :). Precis, mă ajută dacă se ocupă de:

 • Campanii: planificare, management, execuție, analiza rezultatelor
 • Social media management și community management
 • Content management și copywriting
 • Organizare evenimente
 • Implementarea procedurilor în business
 • Buna comunicare cu celelalte departamente (în special cel de vânzări)

 

Condiții nu vreau să pun, sunt sigur că o persoană care lucrează în domeniu și are succes întrunește toate condițiile de bun simț.

 

Doritorii/doritoarele mă pot contacta la [email protected].

 

Succes!

P.S.: Activitatea se va desfășura offline. 🙂

3 thoughts to “Caut specialist in Marketing”

 1. Stimate Domn,

  Am ajuns sa citesc anuntul dumneavoastra lasandu-ma condusa de un link postat pe Facbook de un amic – inginer de felul lui.

  Intrucat lucrez de aproape un deceniu in mirifica lume a marketingului si comunicarii, permiteti-mi, va rog, sa va fac o sugestie:
  – cautati un partener in proiectul dumeavoastra, nu un specialist marketing.

  De ce consider ca un partener este o varianta mai buna? Ei bine, Asa cum ii explicam si amicului meu inginer care a dat share acestui anunt, cuvinte precum „independent” si „voluntar” nu se vor intalni in aceeasi fraza in descrierea unui om de marketing high end. Din fericire, toti suntem diferiti (cum spune sloganul Mobexpert) si totodata toti avem un singur punct comun: cand vine vorba de marketing, nu facem voluntariat.
  Un parterer in proiectul dumneavoastra, pe de alta parte, ar putea fi dispus sa aloce resurse (pornind de la timp si know-how) in mod voluntar …pentru o vreme.

  Va multumesc pentru rabdarea de a fi citit acest mesaj si va urez mult succes in procesul de cautare!

  M.

 2. Stimata doamna Miki,

  Multumindu-va pentru sugestie, ma vad obligat (de postarea de mai sus si de posibilele intelegeri eronate derivate din comentariul dvs) sa fac cateva precizari:

  1. Nu ma intereseaza un partener/consultant pe marketing. Si asta exact din motivul expus de Dvs. ”Pentru o vreme” nu este suficient.
  2. Anuntul este despre un job, ca sa fie clar pentru toata lumea. Nu despre voluntariat sau muncit de acasa, pe net.
  3. Din sumara mea experienta, oameni de marketing cu experienta solida in dezvoltarea de branduri super-premium nu prea sunt prezenti in Romania. Pentru ca aproape nu avem piata, deocamdata, pentru astfel de branduri.
  4. Anuntul se bucura de un real succes si va multumesc tuturor celor care au trimis mesaje pe E-mail. Va rog totusi sa va calibrati un pic experienta si expertiza, nu sunt interesat de junior copywriter-i sau de jurnalisti fara ”dosar” pe marketing de servicii/educatie.

 3. Salut,

  Sunt interesat de acest job. Ai la mine pe blog, mult mai multe informatii despre mine. Astept un semn din partea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *